Lisy

La maison victor

I k heb reeds lang niks meer laten horen. Wel er is het een en het ander op mijn pad gekomen..... Op het einde van vorig jaar werd ik gevr...

zaterdag 15 november 2014

breiboek

Met de wintermaanden weer in zicht heb ik hier terug een brei onder mijn oksels genomen. Super gezellig. Ik had het boek al een tweetal maanden gekocht en vorig week heb ik een modelletje gekozen en eraan begonnen . Vroeger heb ik heel veel gebreid.... maar deze breiboek is super, goed uitgelegd, mooie lay-out, prachtige foto's en mooie kindjes. Dit boek werd geschreven door Julie van Julija'shop. Proficiat Julie met je prachtig boek. Het zet echt aan om te breien.







Vorig jaar heb ik dit truitje gebreid, maar de stukken aan elkaar naaien, dit vind ik saai... dit kan niet met mijn Bernina. Dus heb ik twee weken geleden toch de moed gehad om de stukken aan elkaar te naaien. Gepaste knoopjes moeten nog gevonden worden. Ik ben nogal aan eenvoudige knopen in hout of in parelmoer. Dit model heb ik zelf bedacht. Voor  jongens vind ik kabels mooi stoer. Dit is een trui voor Lucas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten