Lisy

La maison victor

I k heb reeds lang niks meer laten horen. Wel er is het een en het ander op mijn pad gekomen..... Op het einde van vorig jaar werd ik gevr...

zaterdag 24 september 2016

Testen van mijn naaipatronen

Hallo, Ik zoek nog 2-tal testers om mijn naaipatronen uit te testen. Jullie moeten notie hebben van naaien en toch enige ervaring is vereist. Laat me vlug iets weten. Mail me voor verder af te spreken. catharinedeweerdt@telenet.be

Ik zelf ben ontwerpester van patronen en auteur van een aantal boeken, toch ben ik na jarenlange ervaring niet vrij van fouten. daarvoor zoek ik testers die ook op blogtour gaan.


Wat ik vraag: Ik zend jullie  het patroon en stof op. Jullie maken het voor je meisje of jongen. Jullie maken liefst mooie foto's en sturen mij die op of gaan jullie zelf op blogtour. Voor jullie fantastische hulp mogen jullie nog 2 bestaande gratis patronen uitkiezen en mogen jullie uiteraard het kledingstuk houden. Ik denk dat dit een  mooie win-win situatie kan zijn. Wat denken jullie hiervan.

Het eerste patroon is patroontje Lola, bestaat reeds, maar wil het toch nog even testen alvorens het in grote getallen gedrukt wordt.
Het tweede is patroon Livia is in wording, is volgende week klaar.

Patroon Lola









Naaipatroon Lola

Hier nog een paar foto's van het naaipatroon Lola,  verkrijgbaar. In de zomer kan het ook met een vlindermouwtje. Dit was hier een testertje. Het mouwtje heb ik wel nog iets breder verwerkt in het patroontje. Je kan het ook maken als tuniek....dus verschillende mogelijkheden in één patroon. De maten van 2 tot en met 12 jaar.





Voici encore quelques photos du  patron Lola. Maintenant diponible. Ici vous voyez un teste, j'ai un peu changer et j'ai fait la manche un peu plus large dans le patron. Vous pouviez aussi le réaliser en tunique. Donc plusieurs possibilités avec ce patron. Tailles de 2 à 12 ans.






















maandag 19 september 2016

Patronen voor jongens uit Boek zelfgemaakte kleertjes 3

SewBel: Ahoi Mister Fuchs!: Dat is de naam van het stofje dat ik vond ik deze winkel en dat ik niet kon laten liggen ;-). Ik was al lang op zoek naar een goed T-shirt...

Boek zelfgemaakte kleertjes 3    patronen, voor Jongens tot 12 jaar 
ISBN nr9789401418836 
Er staan uiteraard ook heel veel voor meisjes in, dit voor zomer en winter samen. Je vind er boordevol ideeën en het boek bevat  4 patroonbladen met alle modellen met alle maten in ware grootte.



T-shirt korte en lange mouw met V-kraag
Kaptrui

Hemd en broek