Lisy

La maison victor

I k heb reeds lang niks meer laten horen. Wel er is het een en het ander op mijn pad gekomen..... Op het einde van vorig jaar werd ik gevr...

zaterdag 24 september 2016

Testen van mijn naaipatronen

Hallo, Ik zoek nog 2-tal testers om mijn naaipatronen uit te testen. Jullie moeten notie hebben van naaien en toch enige ervaring is vereist. Laat me vlug iets weten. Mail me voor verder af te spreken. catharinedeweerdt@telenet.be

Ik zelf ben ontwerpester van patronen en auteur van een aantal boeken, toch ben ik na jarenlange ervaring niet vrij van fouten. daarvoor zoek ik testers die ook op blogtour gaan.


Wat ik vraag: Ik zend jullie  het patroon en stof op. Jullie maken het voor je meisje of jongen. Jullie maken liefst mooie foto's en sturen mij die op of gaan jullie zelf op blogtour. Voor jullie fantastische hulp mogen jullie nog 2 bestaande gratis patronen uitkiezen en mogen jullie uiteraard het kledingstuk houden. Ik denk dat dit een  mooie win-win situatie kan zijn. Wat denken jullie hiervan.

Het eerste patroon is patroontje Lola, bestaat reeds, maar wil het toch nog even testen alvorens het in grote getallen gedrukt wordt.
Het tweede is patroon Livia is in wording, is volgende week klaar.

Patroon Lola

Geen opmerkingen:

Een reactie posten