Lisy

La maison victor

I k heb reeds lang niks meer laten horen. Wel er is het een en het ander op mijn pad gekomen..... Op het einde van vorig jaar werd ik gevr...

woensdag 22 februari 2012

Bernina en computer

Mijn werkruimtes .
.Ik heb het geluk om een naai-ateljeetjes in mijn huis te hebben. Ik heb hier al uren  versleten en ik kan je verzekeren dat dit niet tegen mijn zin was. Dus er volgen nog vele uurtjes. Als mijn ogen wat moe zijn, kijk ik uit op de daken en op een kerktoren.
Hier zie je mijn nieuwe aanwinst. Een Bernina, en wat dan nog voor één. Ze maakt prachtige knoopsgaten, loopt zacht en soepel.Er is nog heel wat te ontdekken wat die naaimachine allemaal kan. Ik zit nog maar aan het knoopsgat, maar ondertussen heb ik gezien dat er ook geborduurd kan worden.


 j'ai beaucoup de chance que j'ai une petite place dans ma maison pour m'installé un petit atelier. J'ai déjà passé pas mal des heures et je ne me suis pas ennuie. 
J'ai une belle vue au dessus les toits et la tour d'une église, ca me permets de relaxer mes yeux.
Voici une nouvelle machine Bernina. Elle fait les boutonnières impeccable. Un vrai plaisir pour les gens qui aiment la couture.

Een overlockmachine werk de naden heel mooi af, vandaag wordt ze ingewijd.
Une surjeteuse pour faire des jolie coutures, tout neuf.


 
Zit ik niet aan de naaimachine, dan zit ik aan de computer. Na bloed, zweet en tranen ben ik er eindelijk in geslaagd om ermee te werken. Simpel was het niet. Mijn coupcouppatroontjes zijn hiervan een resultaat. Je kan ze kopen in de Veritas, Julijashop en koekepeertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten