Lisy

La maison victor

I k heb reeds lang niks meer laten horen. Wel er is het een en het ander op mijn pad gekomen..... Op het einde van vorig jaar werd ik gevr...

donderdag 10 december 2015

naaipatroon jurk LisyHier een nieuw super gemakkelijk jurkje. Hier heb je geen overlock van doen. Alle naadjes zitten binnenin en het kleedje is langs 2 kanten draagbaar. Er zijn 2 knoopjes onder de arm maar je kan het ook met velcro, wat aan te raden is voor beginnelingen. De maten gaan van 2 tot en met 12 jaar .. Het roodje is een 2 jaartje en het meloenenkleedje is een 4 jaar. Momenteel alleen te verkrijgen op mijn website, later ook in ander winkels.    
                                             

Alle patroontjes zijn stap voor stap uitgelegd met tekst en tekeningen. 


woensdag 9 december 2015

split maken


Ik hou het wat kalmpjes aan op mijn blog, maar ik ben wel altijd bezig. Ik heb nu een nieuwe facebook pagina aangemaakt onder coup coup. Daar kan ik veel gemakkelijker berichten op plaatsen.
Ik ben ook volop bezig met nieuwe patronen uit te tekenen. Je ziet wel binnen een paar maanden...
Hier nog een handige tip... het is wel belangrijk dat je het beleg vaststikt langs de buitenkant. Zo werkt het beter. Vroeger had ik het anders uitgelegd, maar zo werkt het beter. Alvast veel succes met het maken van een split.